Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 20., szerda, Jolán napja

Címke: vita

56 cikk 1/6 oldal

Csata a spanyol miniszterelnök-jelöltek között

Elsősorban pártjaik programjának bemutatására koncentráltak a spanyol miniszterelnök-jelöltek az újabb parlamenti választások alig egyhetes kampányának egyetlen élő televíziós vitájában, amely kedd hajnalban ért véget.

Elfajult a vita a Fehér Házban

Durva és személyeskedő vita bontakozott ki Donald Trump amerikai elnök és Nancy Pelosi képviselőházi elnök között a Fehér Házban a szíriai helyzetnek, illetve az amerikai csapatkivonásnak szentelt szerdai tanácskozás közben és utána. Az elnök sértegette, harmadrendű politikusnak, betegnek nevezte a demokrata párti házelnököt, aki azt mondta Trumpról, hogy „bekattant”.

Nem szabad vitázni gátlástalan hazudozókkal

Kiderült, hogy Pikó tökéletesen járatlan az államigazgatásban, fogalma sincs a szociális területről, úgy ígérget felelőtlenül, hogy halvány dunsztja sincs a várható következményekről.

Karácsony érvelés helyett menekül

Számtalan alkalommal és témában lett volna lehetősége, de az elmúlt egy évben egyetlen alkalommal sem vitázott Tarlós Istvánnal a Fővárosi Közgyűlésben.

Vita a vitáról

A harc a bizonytalanok, a választásokon általában inaktívak felhergelésére irányul. Ilyen körülmények között pedig kétségünk ne legyen az oly hőn áhított vita színvonalát illetően.

Karácsony évek óta kerüli a vitát Tarlóssal – videó

A baloldal főpolgármester-jelöltjének számtalan alkalommal és témában lett volna lehetősége, de az elmúlt egy évben egyetlen alkalommal sem vitázott Tarlós Istvánnal a Fővárosi Közgyűlésben.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …