Megvan, melyik az ősz legkényelmesebb csizmája

Érdemes idén is választani egy fantasztikus lábbelit, válogatni a színek és a formák között.

Forrás: Ripost2020. 09. 25. 18:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ripost divat-életmód rovatának cikke szerint ezek a lábbeli-fazonok évről-évre kötelező kellékei az ősznek. Ha valakinek nincs még ilyen csizmája otthon, mindenképpen érdemes belőle beszerezni egyet.

Aki szeret csinosan öltözködni és ki az a nő, aki nem szeret, annak számára egy szexi bokacsizmánál nincs kényelmesebb és csinosabb, nem túlzás azt állítani, hogy az ősz egyik legütősebb darabja. Érdemes idén is választani egy fantasztikus lábbelit, válogatni a színek és a formák között. Mindenhez fel lehet venni a bokacsizmát. Egy esti kellemes kiruccanáshoz, irodába és a kiránduláshoz is bárki találhat jó fazonokat magának.

Mások mellett egy drapp velúr kis csizma, egy kényelmes, de nagyon elegáns fekete harisnyacsizma, a nadrághoz nagyon jól menő fehér prémes, magas szárú lábbeli is szerepel az ajánlottak között, de természetesen ezúttal sem maradhat ki a bakancs és a mindig divatos, ún. „veszkócsizma” sem.

És, hogy pontosan milyen csizmákból is válogathatnak idén a hölgyek, mik az igazi trendek, az kiderül a Ripost cikkéből, mely IDE kattintva érhető el.

Sikerrel zárult a Budapest Central European Fashion Week

A rendkívüli egészségügyi óvintézkedések mellett is sikeresen zárult a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) – közölték a szervezők az MTI-vel pénteken. A 2020-21-es őszi-téli kollekciókat bemutató trunk show-k korlátozott számú közönség előtt, de nagy érdeklődés mellett zajlottak a fővárosban – írja a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) közleménye. Bár a szeptemberi budapesti divathéten tekintettel a vírushelyzetre létszámkorlátot és szigorú egészségügyi előírásokat vezettek be, ez mégsem állta útját az eladásoknak. A Deák Ferenc utcai ideiglenes üzletet átlagosan napi 100 érdeklődő kereste fel, és napi 10-12 eladás született. Az üzletben az első napokban a pólók és a maszkok iránt volt a legnagyobb a kereslet, de kiegészítőket, kabátokat és ruhákat is előszeretettel vásároltak – olvasható a közleményben. Az eseményen 22 magyar tervező mutathatta be legújabb kollekcióit, a rendezvényt a szervezők szerint több mint 187 ezer felhasználó követte figyelemmel a közösségi médián keresztül.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.