4iG-részvények: jóváhagyott vételi ajánlat

Magyar Nemzet
2019. 07. 25. 12:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jóváhagyta a 4iG Nyrt. törzsrészvényei­re tett kötelező nyilvános vételi ajánlatot – tette közzé a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. Jászai Gellért, az IKON Befektetési Alapkezelő Zrt., valamint a KZF Vagyonkezelő Kft. – mint összehangoltan eljáró személyek – június 17-én terjesztették be az MNB-hez jóváhagyásra a 4iG valamennyi részvényesének szóló, a társaság által kibocsátott húsz forint névértékű, A sorozatú törzsrészvények megvásárlására irányuló kötelező nyilvános vételi ajánlatot. A 4iG részvényei 1008 forinton zárták a szerdai kereskedést a BÉT-en, 8 forinttal, 0,79 százalékkal alacsonyabban az előző záróárnál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.