„A gazdaságunk a magyar emberek munkája révén válhat sikeressé”

A Hungarian Table Top Kft.-nek nyújtott beruházáshoz az állam 226 millió 809 ezer forinttal járul hozzá.

Forrás: MTI2020. 07. 10. 14:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar gazdaság a magyar emberek és a vállalatok munkája által válhat sikeressé, ehhez a kormány a munkahelyek megőrzéséhez nyújtott támogatással járul hozzá – mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Veszprém megyei Halimbán.

Szijjártó Péter a Hungarian Table Top Kft. szerződésátadási ünnepségén arról beszélt, hogy a koronavírus-járvány első szakaszában az egészségügyi védekezés sikeres volt, a gazdasági védekezés jelenti a második szakaszt, amelynek fókuszában a munkahelyeket védő vállalkozások támogatása áll.

A Hungarian Table Top Kft.-nek nyújtott 453 618 000 forintos beruházáshoz a magyar állam 226 809 000 forinttal járul hozzá. A támogatásnak köszönhetően a gyárban kapacitásbővítés történik, amely a költséghatékonyabb termeléshez járul hozzá – ismertette a miniszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.