Erdei vadászházak várják a természetkedvelőket

Magyar Nemzet
2020. 06. 01. 21:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pünkösdi nyitása után is teljes kapacitással fogadja újra vendégeit a zselici védett erdőség szívében, a Kaposvárhoz közeli, vadászkastélyból átalakított erdei hotel, a Kardosfa. A festői tájon különböző komfortfokozatú vadászházak és vadászlakok is kinyitnak – hívta fel a természetkedvelők figyelmét a Somogy megyei állami erdőkezelő, a SEFAG Zrt.

A társaság gondozásában lévő, mintegy tucatnyi erdei vadászház és vadászlak kínálata a Drávától a Balatonig Somogy minden részén megtalálható, amelyek a teljes szállodai komforttól az önellátásig több szolgáltatási színvonalat kínálnak.

Ezek közül a maximális kényelemre vágyó turistáknak a Csurgó melletti Ágneslak, a Barcstól északra fekvő Alexandra, a Balaton-közeli Alirét és Karád vagy a Lábod környéki Nagysallér vadászházakat ajánlja a SEFAG. Ezekben a somogyi erdők ízeit kínáló konyha mellett sportolási lehetőségek és wellness-szolgáltatások, például szauna is elérhető.

Aki nem vágyik szállodai szintű kényelemre, de a helyi ételspecialitásokat sem szeretné nélkülözni, az választhatja a Dráva mentén a Zsitfapuszta vadászházat. A kisebb, csendesebb helyeket kedvelő és a szabadságuk idején önellátásra berendezkedő kirándulóknak tökéletes választás a megye nyugati részén található Csöprönd Vadászház, a Drávától alig pár kilométerre épült Vitéztanya és a lábodi petesmalmi vadászlak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.