Felkészültek a balatoni jégpályák a szezonra

Siófokon már a hétvégén megszállták a korisok a hajóállomás mellett kialakított, frissen megnyitott jégkikötőt és az oda vezető két, kanyargós jégfolyosót.

2019. 12. 02. 15:30
null
Budapest, 2015. november 25. Korcsolyázók Budapesten, a Városligeti Műjégpályán a szezon első napján, 2015. november 25-én. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét műjégpálya várja a Balatonra látogatókat 2019–2020 telén – derül ki az idei közlésekből. Siófokon már a hétvégén megszállták a korisok a hajóállomás mellett kialakított, frissen megnyitott jégkikötőt és az oda vezető két, kanyargós jégfolyosót. ­Veszprém 350 négyzetméteres óvárosi korcsolyapályáját két napja vehetik birtokba a téli sportok kedvelői, míg a lellei BL Yacht Club kivilágított pályája a hét végétől várja a vendégeket.

Balatonfüred Zákonyi parkjában 220 fő befogadására alkalmas, 900 négyzetméteres pályát készít elő az önkormányzat a december 6-i nyitásra, a szigligeti strandon kialakított korcsolyázóhely pedig december 7-én egy Mikulás-napi programmal csábítja a kirándulókat. Bogláron a Platán strandi műjégpálya december 6-án nyit, és mint megtudtuk, Keszthely is felkészült a szezonkezdésre.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.