Hálózati kommunikációs eszközöket szállít a 4iG

A szerződés keretében az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. számára szállít optikai szálas kommunikációs eszközöket.

Forrás: MTI2020. 07. 03. 18:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. (MVM NET) optikai kábelhálózatának fejlesztési igényeit kiszolgáló eszközök szállításáról szóló nagy értékű szerződés aláírását jelentette be pénteken a 4iG a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A szerződés értéke meghaladja a nettó 460 millió forintot, aminek fejében korszerű kommunikációs hálózati eszközökkel látja el a 4iG az MVM NET-et.

A szerződés keretében beszerzendő Nokia-eszközök és -megoldások támogatják az úgynevezett WDM (Wavelenght Division Multiplexing) multiplexálási technológiát, amely növeli az optikai szálak áteresztő képességét, mivel különböző hullámhosszok alkalmazásával ugyanazon az optikai szálon több, egymástól független optikai jelfolyam vihető át.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.