Ma bárki milliárdos lehet és nem is kell hozzá sokat tenni

A valaha volt ötödik legnagyobb lottónyereményért ikszelhetnek a szerencsejátékosok.

Jakubász
2020. 12. 19. 9:05
null
Budapest, 2012. május 30. Egy fogadó egy szelvényt tölt ki egy lottózóban, ahol sokkal többen játszanak a nagy nyeremény reményében. Az ötös lottón minden idők második legnagyobb nyereményét veheti fel az játékos aki a 22. héten mind az öt számot eltalálja. A nyereménye várhatóan 3 milliárd 727 millió forint lesz. MTI Fotó: Balaton József
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Milliárdok várnak ma a szerencsejátékosokra, az ötös lottó e heti főnyereménye – szám szerint – 3,93 milliárd forint. A legnépszerűbb hazai lottójátékon 21 hete nem volt telitalálat, a közel négymilliárdos díj emiatt jöhetett össze. S ha valaki elviszi, az ötös lottó történetének ötödik legnagyobb nyereményét teheti zsebre.

Érdekes módon az elmúlt 63 év legnagyobb összege idén talált gazdára: március végén – 38 hét halmozódás után – több mint 6,4 milliárd forintot ért az öt jó helyre tett iksz. Az érdekességek sorába illeszthető az is, hogy a főnyereményt idén már négyszer is elvitték. A márciusi rekordsumma után a következő ötöshöz mindössze négy hetet kellett várni, így az akkori 846 milliós fődíj messze nem volt kiemelkedő. A következő telitalálat még rövidebb idő, csupán két hét alatt összejött, emiatt nem is fialhatott sokat, az érte járó 392 millió forint az ötös lottónál egyenesen csekélynek nevezhető. A negyedik idei főnyereményt, 1,7 milliárd forintot július közepén vitték el.

A Szerencsjáték Zrt.-nél felhívták a figyelmet rá, hogy a héten még fut az az akció, amiben akár egymillió forintot is meg lehet nyerni.

Egy fogadó szelvényt tölt ki egy lottózóban. Nagy az ötös lottó nyereménye.
MTI Fotó: Balaton József

Ehhez nem kell mást tenni, mint legkésőbb ma az Okoslottó mobilalkalmazáson keresztül ötös lottót, hatoslottót vagy Skandináv lottót játszani, mégpedig egy szelvényen legalább 1800 forint értékben, majd a Szerencsejáték Zrt. honlapján az akció aloldalán feltölteni a visszaigazoló SMS-ben szereplő egyedi azonosító számot. A résztvevőknek eséllyel pályáznak az akció heti sorsolásán megnyerhető háromszázezer forint értékű vásárlási utalványra, valamint az egymilliós főnyereményre is. Az akció részletei a www.szerencsejatek.hu oldalon találhatók.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.