Megkezdi szállodáinak újranyitását a Hunguest Hotels

A szállodalánc a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett fokozatosan tér vissza az üzemelésre.

2020. 05. 12. 9:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május 15-én újranyitja két szállodáját az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels – közölte a Magyar Nemzettel az Opus Global Nyrt. Eszerint pénteken a szegedi Hunguest Hotel Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit a vendégek előtt. A szállodalánc a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett fokozatosan tér vissza az üzemelésre, első lépésben a szegedi és a mátraházai hotelekben korlátozott szolgáltatásokkal, speciális ajánlatokkal várják a foglalásokat a pünkösdig tartó időszakban.

Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg: a Hunguest Hotels saját COVID kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkavállalójuk vizsgát tesz. Emellett a szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontokat helyeznek el, míg a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben.

A nyitássorozat a hónap végétől folytatódik: a nem tartós felújítás alá kerülő szállodák (Saliris Resort – Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, Hotel Aqua-Sol és Apollo Hajdúszoboszló, Hotel Erkel Gyula, Hotel Répce Gold Bükfürdő, Hotel Freya Zalakaros és Hotel Sóstó Nyíregyháza) a tervek szerint május 29-től, a Hotel Pelion (Tapolca) pedig június közepétől várja a vendégfoglalásokat. Az újranyitások végleges időpontjait a városi fürdőkomplexumokkal összehangoltan, a fürdőket érintő korlátozó intézkedések feloldásának függvényében véglegesítik – jelezte a tőzsdei társaság.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.