Nagyot nőtt a szerződések állománya

Magyar Nemzet
2019. 03. 20. 7:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában és konszolidációs körében működő Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. aktív szerződésállományának értéke 14 százalékkal, megközelítőleg 26,5 milliárd forinttal bővült a 2018. június 30-án elvégzett vagyonértékelés óta, amely akkor 193 milliárd forintot jelzett – közölte a társaság.

Az Opus Global építőipari vállalatait, vagyis a Mészáros és Mészáros Kft.-t és az R-Kord Kft.-t a Mészáros Építőipari Holdingon keresztül tulajdonolja.

A cégek együttesen 46,8 milliárd forint értékű új szerződéssel növelték aktív szerződésállományukat az elmúlt háromnegyed évben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.