Nem zár be magyarországi üzemanyagtöltő állomásokat a Mol

A vállalatcsoport mintegy kétezer töltőállomása a régióban továbbra is nyitva van.

2020. 05. 20. 19:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mol-csoport kiskereskedelmi forgalmán, az értékesítéseken is meglátszik, hogy a koronavírus-járvány enyhülésével fokozatosan csökkennek országszerte és a régióban is a korlátozó intézkedések, ezért mégsem kényszerül arra, hogy töltőállomásokat zárjon be – közölte a Magyar Nemzettel a társaság. – Míg korábban csoportszinten harminc-negyven százalékkal csökkent az üzemanyagok értékesítése az előző év hasonló időszakához képest, addig az utóbbi időben jelentős javulást látunk – mondta Orosz András, a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője.

– A vállalatcsoport mintegy kétezer töltőállomása a régióban továbbra is nyitva van. Magyarországon zavartalanul üzemel mind a 468 benzinkút, és nem lesznek átmeneti bezárások sem. Csehországban 29 helyen, Szerbiában 26, Szlovákiában-Szlovéniában pedig egy-egy helyszínen nyílnak meg újra a töltőállomásaink. A csökkentett nyitvatartásról pedig Boszniában 33 töltőállomásunk tér vissza a rendes kerékvágásba – sorolta Orosz András. Elmondta azt is, hogy a munkatársak és a vásárlók egészségére és biztonságára továbbra is a kiemelt figyelmet szentelnek, a korábban bevezetett óvintézkedéseket fenntartják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.