Repülés közben is a világhálón

Magyar Nemzet
2020. 02. 24. 7:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A légitársaságok egy része díjfizetés ellenében már kínál fedélzeti internetes hozzáférést, a Telekom viszont ingyenesen és korlátlan alkalommal elérhetővé tette havidíjas előfizetőinek a fedélzeti internetet.

– A Lufthansa 250 járatán lesz elérhető az InFlight wifi, és a továbbiakban azon dolgozunk, hogy a szolgáltatást minél szélesebb körre kiterjesszük – mondta Szabó Melinda, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A Lufthansa, az Austrian Airlines és a Eurowings légitársaságok jára­tain egyelőre tesztüzemben érhető el a fedélzeti internet (a legújabb, Airbus A320neo típusú gépek kivételével). A Telekom InFlight wifi szolgáltatással az arra jogosult előfizetők bejelentkezés után csatlakozhatnak a Lufthansa-csoport FlyNet szolgáltatásán keresztül a világhálóra.

A szolgáltatást a társaság azon lakossági és üzleti előfizetői aktiválhatják, akiknek legalább egy aktív havidíjas mobil- vagy otthoni szolgáltatásuk van, és már a felszállást megelőzően letöltötték a Telekom alkalmazást. A repülőúton az elsődlegesen használt eszközön kívül az utas még egy eszközt tud csatlakoztatni a wifihez.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.