időjárás 1°C Virgil 2021. November 27.
logo

Életpárti diákokat zaklattak az antifa tagjai

Forrás: V4NA Hírügynökség
2021.10.24. 16:40 2021.10.24. 16:46
Életpárti diákokat zaklattak az antifa tagjai

„F*ck your God!” – kiabálta a szélsőbalos csoport az életpárti virrasztás résztvevőinek. Az Antifa aktivistái megtámadták a konzervatív, életpárti diákokat, és azt ordították nekik, hogy öljék meg magukat – írja a V4NA.

A texasi Dentonban az Észak-texasi Egyetemen tartott imavirrasztást a fiatal texasi konzervatívok csoportja, a Young Conservatives of Texas, (YCT), hogy kiálljanak életpárti- és abortuszellenes nézeteik mellett, és imádkozzanak a megszületendő gyermekekért.

Az eseményt azonban több mint száz szélsőbalos Antifa aktivista támadta meg, számolt be róla a Fox News. Az erőszakos aktivisták zaklatták és megdobálták a konzervatív fiatalokat.

Kelly Neidert, a YCT alapítója a Fox Newsnak elmondta, a szélsőbalos aktivisták kiabáltak, hangoskodtak, hogy elnyomják őket, megafonnal és sípokkal túlharsogták a csoport imáját. Hozzátette, néhány Antifa aktivista megpróbált összeverekedni az életpárti diákokkal, és azt kiabálták nekik, hogy öljék meg magukat.

A Fox News videóján jól hallható, ahogy a „Krisztus király” felkiáltásra a szélsőbalos Antifa úgy válaszolt: „F*ck your God!” (B***tok meg az Isteneteket!")

Az életpárti virrasztás szervezői elmondták, meglepte őket, hogy a tucatnyi konzervatív diák közös éjjeli imájának megzavarására ilyen sok ellentüntető érkezett.

Mint kiderült, az Antifa az közösségi médiában hirdette meg az eseményt. Szerintük az életpárti vigíliát „fasiszták” szervezték a texasi „krisztofasiszta abortusztörvény” támogatására.

A YCT életpárti kiállását már máskor is megzavarták. Ahogy arról a V4NA is beszámolt, a csoport márciusban az egyetem austini kampuszán helyezett ki ezer rózsaszínt zászlót az abortált babák tiszteletére – minden zászló körülbelül 800 meg nem született kisbabát képviselt.

Alig 12 óra múlva azonban már hűlt helye sem volt a zászlóknak, csak az üres tér maradt utánuk.

A konzervatív diákcsoport egy közleményben azt írta, hogy az emlékhellyel üzenetet akartak küldeni a texasi törvényhozásnak, miszerint ők, a fiatalabb generáció az életet a megfogantatástól kezdve egészen a természetes halálig tisztelik, és továbbra is imádkozni fognak az elvetetett gyermekekért.