időjárás -3°C Artúr, Vince 2022. January 22.
logo

Rendőrökre támadt az erőszakos migráns + videó

Forrás: V4NA
2021.10.20. 17:00
Rendőrökre támadt az erőszakos migráns + videó

Egy rendőr könnyebben megsérült, amikor egy faléccel hadonászó migráns megtámadta, és ütlegelni kezdte Milánó központjában fényes nappal – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Milánó központjában egy kameruni bevándorló faléccel ütött le egy rendőrt, akinek a társai siettek a segítségére.

A hajléktalan férfi először sértegetni kezdett egy rendőrt, majd megpróbálta magához húzni és lerántani. Ekkor több rendőr megpróbálta igazoltatni a 27 éves, dokumentumok nélküli illegális bevándorlót, aki válaszul a rendőrök felé dobott egy palackot, majd fadeszkával hadonászva megütötte az egyik rendőrt, aki a földre került. Erre válaszul a többi rendőr megpróbálta paprikaspray-vel lefegyverezni a támadót, azonban nem jártak sikerrel.

Milánó hatmillió euróval támogatja a bevándorló családokat

A transznemű atléták bármelyik nem szerinti osztályban versenyezhetnek Svédországban; Utcai automatából is lehet pizzát vásárolni Rómában. Egyre többen és gyakrabban káromkodnak Nagy-Britanniában; Milánó baloldali polgármestere a bevándorlókat támogatja.

A migráns ezek után menekülőre fogta, de a hadonászó férfinak ismét sikerült eltalálnia egy rendőrt. Az egyik rendőrtiszt a szolgálati pisztolyával figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, ez végül megállásra késztette a migránst, akit sikerült elkapni. A menekülés során több járókelő is megsérült, akiket megütött a migráns a deszkával.

A fejbe vágott rendőr sok vért vesztett, és azonnal egy közeli kórházba szállították, azonban a sérülései nem voltak súlyosak, így az előrejelzések szerint pár nap alatt teljesen felépülhet.

– Egy afrikai migráns erőszakos cselekedete, hogy ok nélkül megvert néhány helyi rendőrt Milánóban, szégyenletes,

jelentette ki az ügy kapcsán Silvia Sardone, a jobboldali Liga európai parlamenti képviselője.

Mint mondta, az interneten elterjed a hír, és mindenki láthatja, hogy mi történik Milánóban fényes nappal, az utcán.

Az unión kívülről érkezett bűnözőknek otthont adunk a városunkban, ahol ezek az emberek bármit megúszhatnak büntetlenül.

– Úgy érzik a migránsok, hogy azt tehetnek, amit akarnak, ezt pedig az önkormányzat vezetésének köszönhetjük, amely már egy évtizede el van szakadva a valóságtól. Számukra kellemetlen dolog a biztonság, és csak a bevándorlók befogadása számít eredménynek. Teljes a szolidaritásom a rendőrség felé, és remélem, hogy az önkormányzat a jövőben sokkal többet fog tenni azért, hogy megfelelő eszközökkel lássa el őket az ehhez hasonló kellemetlen események elkerülése érdekében – tette hozzá a politikus.