Következő mérkőzések
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Eltévedt puskagolyó talált el egy kétéves kisgyermeket, miközben a bölcsődében játszott

Egy eltévedt puskagolyó sebesített meg egy kétéves kisgyereket egy bölcsődében az egyesült államokbeli Utah államban, még vizsgálják honnan jöhetett a lövedék – közölte a helyi rendőrség kedden.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 23. 21:35
Young,Man,Shoot,With,Air,Rifle.
421653283 Fotó: Ivan Milankovic Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eset az Egyesült Államokban történt. A gyermek az udvaron játszott, amikor megsebesült a fején helyi idő szerint hétfő délután. A rendőrség szerint egy légpuskából származó lövedék találhatta el, a golyó a bölcsődével szemközti mezőről érkezhetett. Gyanúsított egyelőre nincs az ügyben, a környéken nem jelentettek lövöldözést. Feltételezhetően baleset történt.

A kisgyereket kórházba szállították, miután elesett és vérezni kezdett a feje. A kórházi röntgenfelvételek mutatták ki, hogy egy lövedék fúródott a koponyájába. A gyerek állapota stabil.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.