Fényes nappal, az utcán lőtte le áldozatát egy orosz férfi + videó

Egy régi üzleti vita fajulhatott el, ennek a következménye lehetett az a döbbenetes gyilkosság, amelyről videófelvétel is készült.

2024. 03. 01. 21:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az oroszországi Krasznodarban történt az a megrázó gyilkosság, amelyről most egy videó is napvilágot látott. Egy 55 éves orosz férfi fényes nappal, az utcán lőtte agyon az áldozatát, egy nigériai születésű férfit, aki egy helyi szórakozóhely korábbi tulajdonosa volt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért gyilkolt a középkorú orosz férfi, egyes sajtóhírek szerint egy régi üzleti ügyet rendezett le a sörétes puskával. A tettes mindenesetre önként jelentkezett a rendőrségen és feladta magát a gyilkosság után.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.