A magyar bevándorláspolitika modellként szolgál az Egyesült Államoknak

A bevándorlás támogatásával az amerikai polgárok érdekeit ignorálják a Fehér Házban – jelentette ki Paul Gosar, Arizona állam kongresszusi képviselője a CPAC Hungaryn.

2024. 04. 25. 16:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tehetetlenek vagyunk az illegális migránsok ellen, akik erőszakot, egyéb bűncselekményeket, halálos drogokat, hoznak Amerikába.  A bevándorlás támogatásával az amerikai polgárok érdekeit ignorálják a Fehér Házban – jelentette ki Paul Gosar, Arizona állam kongresszusi képviselője a CPAC Hungaryn. Hozzátette, nagyon örülne neki, ha dicsérhetné az amerikai határvédelmet, de nem ilyen a bevándorláspolitikájuk.

A kongresszusi képviselő ugyanakkor kiemelte:

a magyar bevándorlási politika nagyon is hatékonyan elhatározta, hogy megvédi határait, és ez modellként szolgált az Egyesült Államoknak ebben a kérdésben is. 

Megjegyezte, a bevándorlás semmilyen értéket nem tartalmaz.

Mindez csupán káoszt okoz, és óriási mértékben megterheli a közszolgálatainkat és a korlátolt forrásokat, amelyekkel rendelkezünk. Főleg azoktól vesz el, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá

 – jelentette ki Paul Gosar, Arizona állam kongresszusi képviselője a CPAC Hungaryn. Kiemelte:

Azáltal, hogy nagyon szigorú bevándorlási politikát folytat, és a magyar állampolgárok érdekeit nézi, Magyarország megmutatta, hogy egy nagyon is felelősségteljes ország. Ez a megközelítés biztosítja népük biztonságát, de azt is, hogy megőrizhetik a hagyományaikat, azt a hagyományt, amit a nagyon is változatos és sokszínű embereik képviselnek.

– Remélem, hogy egy nap majd az Egyesült Államok is priorizálni fogja a saját állampolgárainak a biztonságát. A gazdasági növekedést, a társadalom kohézióját és a leginkább sérülékeny rétegeknek a jólétét kell előtérbe helyezni. Köszönjük, hogy Magyarország megmutatja nekünk, hogy hogyan kell csinálni mindezt. Isten áldja önöket! – zárta gondolatait Paul Gosar Arizona állam kongresszusi képviselője.

Borítókép: Paul Gosar Arizona állam kongresszusi képviselője a CPAC Hungary plakátján

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.