Dömötör Csaba: A baloldal már megint Magyarország ellen kampányol + videó

A magyar baloldal már megint azért kampányol, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat, de a júniusi választáson stoptáblát rakhatunk eléjük – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalára feltett videóban pénteken.

Forrás: MTI2024. 04. 26. 12:57
Fotó: Facebook/ Dömötör Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dömötör Csaba arról beszélt: az Európai Parlament ebben a ciklusban még egyszer, utoljára megszavazott egy Magyarország elleni határozatot.

A magyar baloldali képviselők is hozták a szokásos formájukat, és kampányoltak ezért a Magyarország-ellenes határozatért. Donáth Anna és Cseh Katalin is szerepel az előterjesztők között, írta az MTI.

Értékelése szerint még súlyosabb, hogy amikor gombot kellett nyomni, momentumosok, MSZP-sek és DK-sok is megszavazták ezt a jelentést.

A magyar baloldalnak már megint papírja van arról, hogy azért kampányolnak, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat. A jelentés 8. pontja ugyanis úgy szól, hogy az Európai Bizottság fagyassza be a forrásokat Magyarország számára.

Dömötör Csaba abszurdnak nevezte, hogy Magyarországon megválasztott, elvileg a hazájukat képviselő politikusok abban találják meg a munkájuk lényegét, hogy konkrétan ártsanak a magyar gazdaságnak.

Amikor majd júniusban szavazunk, látványos stoptáblát rakhatunk ki azok elé, akik sohasem az országuk szempontjait nézik, hanem mások elvárásait. Ne engedjük, hogy folytathassák!

– fogalmazott az államtitkár.

 

Borítókép: Dömötör Csaba (Forrás: Facebook/Dömötör Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.