Nyolcvan méter magasból zuhant le a tévésztár, ezek voltak az utolsó szavai

A temetést még áprilisban megrendezik.

Forrás: Origo, Mirror2024. 04. 22. 17:11
építkezés
illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márciusban derült ki, hogy a népszerű tévésztár, George Gilbey, akit a közönség a Celebrity Big Brother valóságshow-ból ismerhet, egy építkezésen dolgozott, mikor 80 métert zuhant, majd szörnyethalt – elevenítette fel a történteket az Origó a Mirror cikke alapján. 

Hogy mit mondott utoljára a fiatalember, a barátja mondta el, ugyanis ő is ott volt az építkezésen.

George nem volt jó passzban, és talán nem is kellett volna dolgoznia. Fent volt a tetőn, és a többiek azt kiabálták neki, hogy jöjjön le, de óvatosan. Ő visszakiáltott, hogy jól van, bár nem állt stabilan a lábán.

Hozzáfűzte, aztán végignézték, amint a George a tetőablakon keresztül visszamászik a házba, de közben elveszítette az egyensúlyát és lezuhant. A bennfentes hozzáfűzte, a fiatalembernek esélye sem volt a túlélésre, ugyanis a teste a betonra zuhant. 

A férfi temetését még áprilisban megrendezik. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.