Titokban tartotta a kislány, hogy megharapta a kutya, tragikus véget ért az élete

Először azt mondta, hogy egy fémdróttal sebesítette meg magát.

Forrás: NDTV2024. 04. 24. 5:57
kutya,kóbor
Fotó: (Fotó: Pexels)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 13 éves Jamaica Star Seraspe a Fülöp-szigeteken a manilai Tondo kerületben lévő iskolából sétált haza még február 9-én, amikor megharapta egy kóbor kutya – adta hírül az NDTV.

Ahelyett azonban, hogy segítséget kért volna, eltitkolta az esetet szülei elől, és amikor rákérdeztek a sérülés eredetére, azt mondta, hogy egy fémdróttal sebesítette meg magát. Csak akkor mondta el nekik, hogy valójában mi történt, amikor két hónappal később súlyos tüneteket tapasztalt magán. A mindennapjait láz, hátfájás, fáradtság, légzési és nyelési nehézségek keserítették meg.

A kislány végül április 5-én került kórházba, ahol a nővéreknek az ágyhoz kellett kötözniük, mert folyamatosan vergődött az ágyban. Másnap a szája habzott, ezután adta fel végleg a harcot. 

Amikor Jamaica megkérdezte tőlem, hogy meg fog-e halni, rettegtem. Féltem, hogy azonnal hisztériás rohamot kapok 

– részletezte a lány édesanyja a portálnak

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.