Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Borzalmas felvételeket közölt több Telegram-csatorna is háborús vérengzésről

Minden más közösségi platformon letiltanák ezeket a felvételeket, de itt bemutatták a véres valóságot. A felvételeket mi sem mutathatjuk meg, ezek annyira kegyetlenek.

2024. 05. 25. 8:00
Egy ukrán katona aknavetővel lő
Egy ukrán katona aknavetővel lő Fotó: Diego Herrera Carcedo / ANADOLU / Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több olyan Telegram-csatorna van, ami megmutatja a háború kegyetlen valóságát. A koponyát ért lövéstől a drónok támadásáig mindent bemutatnak közvetlen közelről. A borzalmak tárháza széles, és minden képzeletet felülmúl. Ezekből a felvételekből pontosan kiderül, hogy nincs még egy élete a fronton harcoló katonáknak, ez nem egy videójáték. A Nyugat tiltja ezeknek a terjesztését minden közösségi médiában. Ezek a felvételek bemutatnak orosz és ukrán fiatal férfiakat is, akik méltatlan körülmények közt lelték halálukat. De nem kevésbé szörnyűek azok a felvételek sem, amit a sérültek ápolása közben vettek fel.

 

Borítókép: Egy ukrán katona aknavetővel lő (fotó: Diego Herrera Carcedo / ANADOLU / Anadolu via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.