A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kiderült, mit gondolnak az európaiak a migrációról

Az uniós polgárok túlnyomó többsége ellenzi a Brüsszel és kormányaik által rájuk kényszerített tömeges migrációs politikát, és nem hisz abban, hogy Európának szüksége van a migrációra a demográfiai kihívások megoldásához – derül ki egy friss közvélemény-kutatásból.

2024. 05. 15. 19:27
Szubszaharai illegális bevándorlókhoz beszél egy vöröskeresztes aktivista (Fotó: MTI/EPA-EFE/Carlos De Saa)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BVA Xsight francia piackutató által végzett felmérés rávilágított az európaiak jelenlegi migrációs válsággal kapcsolatos nézeteire a júniusi európai parlamenti választások előtt. Az összes uniós tagállamot tekintve ötből négy válaszadó úgy vélte, hogy az illegális bevándorlás elleni küzdelem érdekében a blokknak több erőfeszítést kellene tennie. Az alábbi videó jól mutatja, hogy miért gondolják így az emberek. A papírok nélkül érkező migránsok egyáltalán nem akarnak integrálódni – inkább a saját értékeiket akarják ráerőltetni az európaiakra, például az iszlám törvényeket.

Hasonlóképpen, az uniós polgárok mindössze 39 százaléka gondolja úgy, hogy Európának ma szüksége van bevándorlásra, és egyetlen országban sem voltak többségben azok, akik a migráció mellett érveltek.

Borítókép: Szubszaharai illegális bevándorlókhoz beszél egy vöröskeresztes aktivista (Fotó: MTI/EPA-EFE/Carlos De Saa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.