Donald Trump megállíthatatlan

Az Alapjogokért Központ operatív igazgatója szerint nem sikerült sem jogi eszközökkel, sem fegyverrel megállítani Donald Trumpot, és ez még inkább egyfajta hőssé teszi az amerikaiak szemében.

Forrás: Facebook2024. 07. 24. 10:24
TRUMP, Donald
Grand Rapids, 2024. július 21. Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje a michigani Grand Rapidsban rendezett választási gyûlésen 2024. július 20-án. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Allison Dinner Fotó: Allison Dinner
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump elleni ellehetetlenítési kísérletekről beszélt a közösségi médiába feltöltött videójában Törcsi Péter. Az Alapjogokért Központ operatív igazgatója hozzátette: próbálták jogi eszközökkel ellehetetleníteni őt, letörölni a szavazólapokról az előválasztások idején, meg voltak olyan demokrata államok, ahol ezt kezdeményezték a nagy választáson is, ami novemberben lesz. 

Különböző bírósági eljárásokat indítottak ellene politikai alapon és történt egy merénylet is. Ezeket azért a választók, illetve a delegáltak összekötik. Hála Istennek egyik sem sikerült, tehát nem sikerült sem jogi eszközökkel, sem fegyverrel megállítani Donald Trumpot, és ez még inkább egyfajta hőssé teszi az amerikaiak szemében

– húzta alá a szakértő.

Az Alapjogokért Központ közösségi oldalán arról is hírt adtak, hogy a központ képviselői, Törcsi Péter és Ernyei Magor, a Központ nemzetközi igazgatója a Republikánus Nemzeti Kongresszuson is részt vettek, s ott több fontos találkozóra is sor került.

Nagy találkozások a Republikánus Nemzeti Kongresszuson

– írták a bejegyzéshez. Mások mellett egyeztettek Kristi Noem dél-dakotai republikánus kormányzóval, Andy Harris és Norm Coleman republikánus politikusokkal, illetve Doug Burgum Észak-Dakota kormányzójával is.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje a michigani Grand Rapidsban rendezett választási gyűlésen 2024. július 20-án (Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner)

 

 



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.