A Patrióták Európáért delegációvezetői részt vesznek Trump kampánynagygyűlésén

A Patrióták Európáért európai parlamenti képviselőcsoportjának nemzeti delegációvezetői munkalátogatáson vesznek részt New Yorkban. Áll a párt sajtóközleményükben.

2024. 10. 26. 14:49
Orbán Viktor és Donald Trump.
Orbán Viktor és Donald Trump. Fotó: AFP Forrás: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

New Yorkba látogat a Patrióta frakció vezetésének delegációja. A delegációvezetők a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának meghívására érkeznek Amerikába, hogy az ’Európa találkozik Amerikával” („Europe meets the US”) programsorozat keretében az európai-amerikai kapcsolataikról és további együttműködés lehetőségeiről tárgyaljanak. 

A Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoport részéről Deutsch Tamás delegációvezető vesz részt a találkozón. Deutsch Tamás szerint a találkozó fontos lépés, hogy a jobboldali, patrióta erők együttműködése tovább erősödjön. 

A találkozók keretében a Patrióták Európáért delegációvezetői részt vesznek Donald Trump október 27-i New York-i kampánynagygyűlésén is.

Borítókép: Orbán Viktor és Donald Trump (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.