A biztosítók nem panaszkodnak

A bűnözési mutató a megszokott.

2020. 03. 29. 10:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nehéz nyomon követni a napok múlását, szinte ugyanolyan az összes, kivéve a hétvégék. Eljött a szombat, és teljesen kiürült a város. Rendőrhelikopter köröz a város felett, a strandoknál. A szokásos kérés után, hogy maradjanak otthon az emberek, már azt is bemondják, hogy ha valaki családon belüli erőszak áldozata, az hívja a 911-et.

Jóval kevesebben vannak az utcákon a megszokottnál. Nincsenek bulik, nincs sport, nincsenek kulturális események, este szó szerint semmit sem lehet csinálni a városban, persze a belváros nézegetésén kívül, amit a helyiek már gyanítom elégszer láttak. Ennek ellenére a bűnözési mutatók maradtak a megszokottak. Csütörtökről péntekre virradóan csak Montevideóban 3 gyilkosság történt. Bár nem bűnözés, viszont a helyzet romlását jellemzi, hogy hozzám is, csak a boltig vezető kb. 500 méteres úton, gyakrabban jönnek oda kéregetni.

A biztosítók viszont nem panaszkodnak, a munkanélküliség és az otthonvesztés elleni biztosítások száma megtöbbszöröződött az elmúlt időszakban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.