A szlovén miniszterelnök határozott üzenetet küldött Tusknak

„Kedves Donald Tusk! Kérjük, küldjön nekünk és a tőlünk délre fekvő országoknak védőfelszerelést, és lélegeztető gépekre is nagy szükség lenne. Köszönjük!”

Forrás: MTI2020. 04. 02. 10:18
JANSA, Janez; ORBÁN Viktor
Brüsszel, 2018. március 22. Az Európai Néppárt által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Janez Jansa egykori szlovén miniszterelnök, az ellenzéki, jobbközép Szlovén Demokrata Párt (SDS) elnöke kezet fog az Európai Néppárt (EPP) vezetõinek ülésén, amelyet az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozója elõtt tartanak Brüsszelben 2018. március 22-én. (MTI/Európai Néppárt) Fotó: -------------------
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Twitteren reagált szerda este Janez Janša jobboldali szlovén kormányfő Donald Tusk üzenetére, amelyben az Európai Néppárt (EPP) elnöke politikailag veszélyesnek és erkölcsileg elfogadhatatlannak nevezte, ha valaki az új koronavírus-járványt arra használja, hogy folyamatos rendkívüli állapotot vezessen be országában.

„Kedves Donald Tusk! Kérjük, küldjön nekünk és a tőlünk délre fekvő országoknak védőfelszerelést, és lélegeztető gépekre is nagy szükség lenne. Köszönjük!” – írta a szlovén politikus a közösségi oldalon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.