Bárki is azt hiszi, hogy véletlenül tört ki a BLM-hisztéria?

Felvételek vannak az ellenkezőjéről.

2020. 07. 10. 16:00
Protesters rally in Baltimore over the death of George Floyd
Anah Young and Zenaya Earley call out to the people rallying during a protest against the death in Minneapolis police custody of George Floyd in Baltimore, Maryland, U.S., June 6, 2020. REUTERS/Rosem Morton - RC204H9Z2NK9 Fotó: Rosem Morton

Felvételek vannak az ellenkezőjéről.

Egészen hajmeresztő őrület fut végig a nyugati világ „progresszívabb” felén: ledőlt és megrongált szobrok, erőszakos tüntetések, halottak, „autonóm zóna”, rasszista nevű termékek, átnevezett zenekar, bűnbánó és fogadkozó hollywoodi színész, letérdelő rendőrök stb.

Az egész egy értelmetlen haláleset miatt pattant ki, látszólag spontán módon. Hogy ez nem így van, azt a „nem progresszívek” pontosan tudják. De bizonyíték is van erre.

2019-ben a The New York Times nevű liberális lap főszerkesztője, Dean Baquet a munkatársaival tartott megbeszélést, amelyen azzal dicsekedett, milyen jól sikerült felépíteniük azt az állítólagos történetet, hogy Trump a 2016-os választások során összejátszott Oroszországgal. Ha visszaemlékszünk, valóban ez áradt a nemzetközi sajtóból.

Ám ezen az összejövetelen elhangzott egy másik megjegyzés is, amelyet a lap egyik munkatársa mondott: „Úgy érzem, a rasszizmus mindent áthat, és ezt figyelembe kellene venni a tudományos cikkeinkben, a kulturális cikkeinkben, a belföldi tudósításainkban.”

És láss csodát, pontosan ez történik ma a liberális médiában.

Van még kérdés?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.