Belehajtottak a kínai nagykövetség kapujába Buenos Airesben

Egy férfi szándékosan belehajtott hétfőn a gépkocsijával a kínai nagykövetség kapujába Buenos Airesben – tájékoztatott az argentin rendőrség.

Forrás: MTI2020. 06. 23. 6:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Senkinek sem esett baja, de a bejáróban jelentős károk keletkeztek. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, lezárta a nagykövetség előtti utcát.

A 24 éves férfit a helyszínen őrizetbe vették. Kilétéről a hatóságok egyelőre semmit nem közöltek, nem tudni, hogy milyen indíttatásból cselekedett. A média által megszólaltatott szemtanúk szerint azt ordítozta, hogy pokolgép van nála, de a rendőrök és a tűzoltók nem találtak semmit.

A Clarín című argentin lap értesülései szerint a férfi pszichés zavarokkal küzd, és már korábban találkozni akart a nagykövetség dolgozóival azzal az ürüggyel, hogy bizonyos információk birtokában van a koronavírusról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.