Csúnyán befürödtek a londoni Gulyás klónok

„Vérfürdőt” rendezett az Extinction Rebellion.

2019. 10. 05. 11:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mondhatni „vérfürdőt” rendezett a brit pénzügyminisztérium előtt egy magát a klímavédelem ügyében végletekig elkötelezett társaság.

A klímamozgalom „védőszentjei” – akiknek „erkölcsi” értékrendjébe érdekes módon lazán belefér állami épületek megrongálása is – mertek nagyot álmodni, cserébe csúnyán lejáratták magukat.

Tervei szerint az Extinction Rebellion néven futó mozgalom 1800 liter vörös színű festékkel akarta bemocskolni a brit pénzügyminisztérium épületét. Balul elsült akciójukkal arra szerették volna felhívni a publikum figyelmét, hogy meg kell állítani az ember által okozott visszafordíthatatlan természeti folyamatokat.

A Gulyás Marcit megszégyenítő akció valóban látványosra sikeredett, csak nem úgy, ahogy azt az aktivisták elképzelték. Történt ugyanis, hogy a festékkel teli tűzoltófecskendő elszabadult, és az épületet alig, de azonkívül gyakorlatilag mindent elárasztott művérrel, drámai látványt és élményt nyújtva a jelenlévőknek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.