Iszlám Állam: Muszlimok, halálos támadással terítsétek le az ellenséget!

A Rocket Chat platformon figyelmeztette múlt héten az ISIS a nyugati muszlimokat, hogy legyenek türelemmel, tervezzenek meg mindent és halálos támadással terítsék le az ellenséget, számol be róla a Middle East Media Research Institute cikke alapján a V4 Agency.

Forrás: V4NA2020. 03. 03. 18:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az üzenet úgy fogalmaz, hogy az „umma (közösség) alvó oroszlánjai”, akik éppen nem tudnak csatlakozni a dzsihád frontvonalához, várjanak türelemmel, majd úgy folytatja: „cserkésszétek be az áldozatotokat, terveljétek ki az akciót, tervezzétek meg minden lépéseteket és sújtsatok le az ellenségre egy halálos csapással.”

A közzétevő elmondja, hogy tudja, hogy arra vágynak, hogy olyan békében és nyugalomban élhessenek, amit csak Allah törvénye adhat meg és azt javasolja nekik, hogy naponta erősítsék meg szándékaikat és minden tettüket az vezesse, hogy Allah vallását győzelemre vigyék.

„Bármi is legyen belőlünk, a hitetlenek gyűlölni fognak és meg akarnak változtatni, hogy az ő vallásukat kövessük”, fogalmaz az üzenet, majd beszél arról, hogy ne féljenek, mert Allah elvakította a hitetleneket és nem láthatják az igazságot. Felszólítja őket, hogy továbbra is munkálkodjanak a hitetlenek észrevétlen megtámadásán, és addig pedig folytassák látszólag mindennapi életüket, amíg készek azt a fájdalommentes élvezet és gyönyör világára cserélni.

A dzsihadisták látszólag hétköznapi alvó ügynökeiről már a Washington Examiner is beszámolt egy volt CIA dolgozó könyvén keresztül, felhívva a figyelmet arra, hogy az Al-Káida pont a bevándorlást használta arra, hogy megtöltse az országot hasonlóan gondolkodó muszlimokkal, az ország egyszerű immigrációs törvényein keresztül és aztán sok gyermeket vállalva majd kihasználva az USA jogi és jóléti rendszerét egy Iránhoz hasonló rendszerré változtassák az országot.

Az ISIS francia, holland és belga ága továbbá a már börtönbe zárt muszlim rabokat szólította fel, hogy gyilkolják le a börtönőreiket és a börtön falain belül toborozzanak minél több katonát. Ez tovább nehezíti a börtönökben dolgozók munkáját, hiszen a statisztikák szerint a muszlimok felülreprezentáltak a francia börtönökben és a börtönőrök így is rendszeresen sztrájkolnak kiszolgáltatott helyzetük miatt.

A teljes cikket IDE kattintva érhetik el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.