Ki dönti el, hogy ki az igazi kereszténydemokrata?

Bizony, Martin Schulz!

2019. 03. 06. 9:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az érettségivel sem rendelkező, bukott szociáldemokrata vezér, Martin Schulz felszólította Angela Merkel német kancellárt, hogy álljon ki határozottabban Orbán Viktor ellen.

„Néhány igazi kereszténydemokrata – végre! – azt akarja, hogy zárják ki őt az Európai Néppártból” – írta a Twitteren az Orbán-fóbiájáról már régről jól ismert Schulz, akinek a vezetésével tetemes veszteséget könyvelhettek el népszerűségük terén a németországi szociáldemokraták.

Az ízig-vérig baloldali Schulz, aki már Németországban is egyre kevésbé számít tényezőnek, úgy érzi, ő jogosult eldönteni, ki az igaz kereszténydemokrata: természetesen az, aki Orbánt ki szeretné zárni az Európai Néppártból.

Már csak ez a tény mutatja, hová sorolhatók azok, akik a Fidesz kizárására irányuló törekvéseikkel az EPP bomlasztására törekednek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.