Lehullt az álarc a baloldalról

Ide jutottunk.

2021. 05. 07. 12:00
null
Forrás: Képernyőfotó - YouTube

Ide jutottunk.

Zajlik az élet Olaszországban. A pandémia idején is dübörögnek az erőszakos ballib véleményvezérek.

Homofóbnak nyilvánítottak egy humorista párost, mert a haladó pc baloldal szerint viccet űztek olyan fontos témákból, mint például a szexuális kisebbségek és a migránsok.

A Felicissima Sera című műsorban történt a vihart kavaró eset. A két humorista-műsorvezető, Pio és Amedo bemutatott egy a politikát kifigurázó videót, amiben többek között migránsokkal pózoltak. A baloldalt támogató csoportok azonnal tiltakozásba kezdtek, mert szerintük a politikai korrektséget nem tartották be a műsor szereplői, és ezért törölni kéne a szerepléseiket – olvasható a V4NA beszámolójában.

„Pio és Amedo műsorában, a Felicissima Serában egy rossz példát láthattunk a komédiára, amelyben gyűlöletkeltő szavakkal viccelődtek, előítéleteket tápláltak, és a nácizmus idejét idézték vissza” – bírálta a műsort Fabrizio Marrazzo, a Melegpárt szóvivője.

A két humorista kemény választ küldött az erőszakos baloldali liberálisoknak:

„Talán valakik azt hiszik, hogy elnézést fogunk kérni, de mindenkit figyelmeztetünk, hogy csalódni fognak. Legközelebb se leszünk politikailag korrektek. […] A célunk a szórakoztatás mellett, hogy egy önálló véleményt alkossunk, és kifigurázzuk azokat, akik ránk akarják kényszeríteni a politikai korrektséget.”

Az állandóan diktatúrát kiabáló hazai baloldal figyelmébe ajánlom az olaszországi eseményeket. Ahol mondvacsinált indokkal vegzálnak, fenyegetnek letiltással humoristákat a pc jegyében, pusztán azért mert nem azzal viccelődnek, amit elvárnak tőlük. Nálunk pedig, a „véres diktatúrában” az RTL Klub Showder Klub című műsorában hétről hétre nagyüzemben megy humor címén a kormány gyalázása. Ugye emlékszünk még arra a baloldali felháborodáscunamira, amikor a polgári oldalon többen kifogásolni mertek egy gusztustalan, Áder Jánost és Weisz Fannit alpári módon kigúnyoló, Lengyel Tamás fémjelezte videót. Mondván, a humorba sok minden belefér, ne akarják megmondani a polgári, nemzeti oldalon, mi vicces és mi nem, hiszen a humor amúgy is baloldali műfaj.

Lehullt az álarc. Ismét bizonyították a baloldali liberálisok, milyen emberek valójában. Ez hívják kettős mércének, ami nálunk éppúgy jelen van, mint a példaként felhozott Olaszországban. Nincs kivétel, a nemzetközi liberális hálózat egyformán működik az egész világon.

„Quod licet Iovi, non licet bovi.” Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

Köszönjük, ebből inkább nem kérünk!

Borítókép: Pio és Amedo a Felicissima Sera című műsorban Forrás: YouTube/Képernyőfotó

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.