Álarc nélkül: ma este debütált Charlie új videóklipje + videó

Dézsy Zoltán rendező készülő, új filmjének képkockáiból rendezték meg a videoklipet.

Pataki Tamás
2020. 08. 05. 13:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tíz perc múlva három, Dézsy Zoltán rendező készülő, új filmjének képkockáiból rendezték meg Charlie Álarc nélkül című dalának videoklipjét, mely ma este 20 órakor debütál a YouTube-on. Az énekes új, Mindenen túl című albuma a múlt héten jelent meg, a videoklipet a Magyar Nemzet online felületén is megnézhetik majd. Dézsy Zoltán filmrendező új filmjének tervezett premierje jövő év elején lesz, a film végének főcímdalát Charlie énekli. A film zeneszerzője ugyanaz a Pálinkás Gergely, aki az Álarc nélkül zenéjét szerezte (dalszövegírója Toldi Tamás). A film főszereplője ifj. Andorai Péter és Vészabó Noémi festőművész lesz, de játszik benne a 93 éves Kassai Ilona Kossuth-díjas színésznő is.

A Tíz perc múlva három főszereplői: ifj. Andorai Péter és Vészabó Noémi
Fotó: Dézsy Zoltán

– Egy szerethető, nézőcsalogató mozi lesz a Tíz perc múlva három, melynek története egy festmény körül forog. Egy útikönyvíró találkozik egy festőnővel, aki éppen a tihanyi apátságról szóló képén dolgozik. Az írónak eszébe jut, hogy ezt a képet már látta valahol – a nagyszüleinél. De hogy lehet ez, hisz az a kép 1938-ban készült, akkor hogyan festheti meg most a festőnő? E rejtély körül forog a film – mondta lapunknak Dézsy Zoltán filmrendező, aki elárulta, hogy többek között a Tihanyi Bencés Apátságban, a tihanyi levendulásban, a kompon, a Vaszary-villában és a Vinárius Borházban, meg persze Budapesten forgatták, illetve forgatják a filmet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.