Balázs János és Boros Misi közelgő zongoraestjei

Korlátozott számban, de már személyesen is jelen lehetnek nézők a koncerteken az Opera Zongorateremben.

Magyar Nemzet
2021. 06. 19. 18:30
null
Forrás: MVM
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holnap este Balázs János, június 28-án pedig Boros Misi zongoraestje kerül megrendezésre az MVM Koncertek – A Zongora-sorozaton az Opera Zongorateremben (1066 Budapest VI., Zichy Jenő u. 19.). A live streaming formában is közvetített exkluzív koncerteken nagyon korlátozott számban, de már személyesen is jelen lehetnek a zongoramuzsika szerelmesei. A koncertre online jegyek is vásárolhatók három kategóriában a www.azongora.hu honlapon, ahol további információkat is olvashatnak a zongoraestekről. Az elmaradt koncertek kárpótlásaként a bérletesek és jegyvásárlók díjmentesen nézhetik meg és hallgathatják meg a koncerteket az [email protected] e-mail-címen történő jelentkezéssel, ahol előzetesen lefoglalhatók rendkívül korlátozott számban a személyes jelenlétet biztosító jegyek is.

A koncertek repertoárja

Balázs János zongoraestjén elhangzik Liszt: Ave Maria – Róma harangjai, Liszt: A Villa d’Este szökőkútjai, Wagner–Liszt: Izolda szerelmi halála, Schumann–Liszt: Widmung, Liszt: Valse impromptu, Liszt: Dante-szonáta. Boros Misi zongoraestjének repertoárja pedig J. S. Bach: Olasz koncert, BWV 971, Chopin: b-moll szonáta, op. 35, Debussy: Images (Képek) 1. sorozat – Reflets dans l’eau (Fények a vízen), és Debussy: L’isle joyeuse (A boldog sziget) című műveit tartalmazza.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.