Kémjátszmák: Így rabolták ki az országot a vörös hálózatok

Borvendég Zsuzsanna történész és Szakács Árpád az első Lovas István sajtó-díjas újságíró, könyvkiadó ma esti beszélgetését Szabó Anett moderálja.

Magyar Nemzet
2021. 02. 15. 13:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A ma esti Civil Akadémia vendége Borvendég Zsuzsanna történész és az erdélyi illetőségű Szakács Árpád, az első Lovas István-sajtódíjas újságíró, könyvkiadó. Az est témája a XX. században elkövetett álbaloldali gaztettek, és az ezekről szóló sikerkönyvek. A beszélgetés műsorvezetője Szabó Anett médiaszakember lesz.

„Minden időszak jellegzetességeinek kénytelenek vagyunk nevet adni! Felcímkézzük a kor vagy a korszak egyik jellemző kifejezésével, hogy könnyebben szót értsünk egymással, amikor beszélni szeretnénk róla.

Amikor azt halljuk, Impexek kora, biztosan sokan rávágják, igen ez Borvendég Zsuzsanna sikerkönyvének címe! Szakács Árpád könyvkiadója, a Kárpátia Stúdió már a sokadik kiadásra készül. Amikor azt mondjuk, Mesés kémjátszmák, avagy a nyugati külkereskedelmi hálózatok kiépülése 1945 után, akkor már önök is gyanakodhatnak, hogy a szerző legújabb könyvének szereplői ismét csak „ugyanazok”!

És még hosszan lesz mit írni róluk. Kifogyhatatlan a történészek feladata, ha a XX. században elkövetett álbaloldali gaztetteket fel akarják tárni” – írják a szervezők.

Az eseményt az ide beágyazott videón vagy ezen a linken lehet majd követni.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NOxXMQMyoJE&feature=youtu.be[/embed]

A témáról a közelmúltban Borvendég Zsuzsanna és Szakács Árpád az M5 csatorna Ez itt a kérdés című adásában beszélt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.