Nyári színházi fesztivál a szentendrei skanzenben

Színházi fesztivált szervez az Ivancsics Ilona és Színtársai Szentendrén, a Skanzen Amfiteátrumban. A nyári fesztivál a Dunakanyar szívében igazi kikapcsolódást ígér, ahol értékes előadásokkal, igazi nyári hangulatban várják a színházkedvelőket.

Magyar Nemzet
2021. 06. 10. 19:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szabadtéri játékok a skanzenben elnevezésű előadás-sorozat június 18-án kezdődik az Ivancsics Ilona vezette társulat ősbemutatójával, A koppányi aga testamentuma című daljátékkal, amelyet négy vendégtársulat előadása követ június 28-ig. Az első vendégelőadás június 20-án lesz, a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház Móricz Zsigmond Nem élhetek muzsikaszó nélkül című művéből készült előadását láthatják. Háy János Utánképzés ittas vezetőknek című művét június 23-án tűzik műsorra a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház előadásában. Szigligeti Ede Liliomfi című darabja június 25-én látható a Váci Dunakanyar Színház produkciójaként. Ezerarcú Délvidék címmel június 27-én a Magyar Állami Népi Együttes előadása várja a közönséget. Az előadásokra különböző csoportos, egyéni, családi jegyeket kínálnak, de fesztiválbérletet is vehetnek a vendégek. A kombinált jegy az előadáson kívül vacsorát is tartalmaz. Szálláslehetőséget is biztosítanak a Hotel Skanzenben (a szabad helyek függvényében).

A részletekről itt olvashat bővebben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.