Óriási sikert aratott a koncert a szabadkai Zsinagógában

Miklósa Erika, Balázs-Piri Soma és a Szegedi Szimfonikus Zenekar fellépését a közönség a nagy meleg ellenére is élvezte. A koncertet Orbán Viktor és felesége is megtekintette.

Forrás: pannonrtv.com2019. 06. 29. 12:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miklósa Erika, Balázs-Piri Soma és a Szegedi Szimfonikus Zenekar fellépését a közönség a nagy meleg ellenére is élvezte. A koncertet Orbán Viktor magyar miniszterelnök és felesége is megtekintette.

Miklósa Erika művésznőt a fellépését követő percekben sikerült megszólítania a Pannon RTV munkatársainak: „Teljesen meg vagyok hatva. Egyrészt azért, hogy ilyen sokan eljöttek. Szerintem több mint ezren vannak, biztos vagyok benne. Másrészt pedig, hogy egyáltalán itt maradtak az extrém időjárás ellenére. Egyáltalán nem volt akadály az, hogy patakokban folyt rólunk a víz. Gyönyörű a helyszín, és külön emelte az est fényét, hogy Magyarország miniszterelnöke a feleségével ellátogatott és megtisztelte az egész társaságot, úgyhogy én nagyon boldog vagyok most. Teli szívvel megyek haza, köszönöm szépen nagyon!” – mondta az operaénekesnő.

Balázs-Piri Soma a meleg ellenére szintén nagyon élvezte a fellépést: „Az biztos, hogy nagyszerű közönség volt. Éreztem, hogy meleg volt, de a darab elfelejtette velem ezt a melegséget. Aztán vettem észre, hogy csupa víz az ingem, de igazából élveztem nagyon.” – nyilatkozta a fiatal művész.

Az esemény a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ szervezésében valósult meg. A jegyeket néhány nap alatt elkapkodták. Lovas Ildikó, koordinátor a követekezőket mondta: „Olyan megtisztelő érzés az, hogy a szabadkaiaknak erre igénye van, és hogy találkozott a mi elképzelésünk az igényeikkel, úgyhogy mi nagyon boldogok vagyunk. A szervezés pedig február óta folyamatosan megy, az egyeztetések önökkel, a tévével is, mert azt, hogy ezt ebben a teremben, a zsinagógában fölveszik és, hogy a közönség bárhol, bármikor láthatja majd az önök jóvoltából, az egy külön jó dolog.

A teljes beszámoló a videóval együtt elérhető a Pannon RTV internetes oldalán.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.