Hatalmas a tét az ötös lottón, 22 hete nem született telitalálat

Az ötös lottón már 22 hete nem született telitalálat, így a szombati sorsoláson már 3,823 milliárd forint jackpot várja a játékosokat – tudatta a Szerencsejáték Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 30. 8:07
null
Budapest, 2020. január 3. Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási mûsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-tõl megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyõkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különbözõ lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt írták, hogy a főnyeremény összege maximum 52 húzáson keresztül halmozódhat, a játék történetében eddig 39 hét volt a leghosszabb telitalálat nélküli időszak.

Hozzátették, hogy a tavalyi átlagos héthez viszonyítva 13 százalékkal nőtt a forgalom a játékon, hetente pedig mintegy 1,3 millió szelvény tulajdonosa várja, hogy nyerjen.

Kiemelték, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, amelyre átutalják a nyereményt, ha 90 napon belül jelentkezik az úgynevezett nagynyertesvonalon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.