Két hónap után újra látogatható a Viktória-vízesés

Zambia elnöke jelentette be a világörökségi listán is szereplő természeti helyszín újranyitását.

2020. 05. 13. 16:14
Water pours over the edge of Victoria Falls
Water pours over the edge of Victoria Falls, Zimbabwe January 17, 2019. Picture taken January 17, 2019. REUTERS/Staff - RC2IOD9USQWJ Fotó: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két hónap után újra látogatható a Viktória-vízesés, amelyet eddig a koronavírus-járvány miatt zártak le a látogatók előtt.

Zambia elnöke, Edgar Lungu a terület bejárása után jelentette be a világörökségi listán is szereplő természeti helyszín újranyitását.

Viktória-vízesés (Fotó: REUTERS)

Lungu felszólította a látogatókat, hogy kövessék a maszkok viselésére és a távolságtartásra vonatkozó egészségügyi előírásokat.

Hozzátette, az újranyitásról szóló döntés azt követően született, hogy Livingstone városában nem regisztráltak újabb Covid-19-beteget.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.