Ketrecharcos módjára verekedett össze két nő a reptéren + videó

A balhézó utasok ráadásul rokoni kapcsolatban álltak egymással, nővérek vagy unokatestvérek voltak.

Forrás: origo.hu2020. 09. 02. 18:07
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyven perccel elhalasztották egy New Yorkból induló repülőjárat indulását, mert a beszállásnál két nő verekedni kezdett egymással.

A Delta légitársaság járata a New York-i LaGuardia repülőtérről indult volna Atlantába, de a beszálláskor verekedés tört ki két utas között – írja a Daily Mail.

A két nő a repülőgépbe vezető utashídon esett egymásnak, majd a padlón folytatták a harcot.Az alkalmazottak egy darabig csak álltak és nézték a verekedést, mielőtt beavatkoztak volna.

A beszámolók szerint a két verekedő utas rokoni kapcsolatban álltak egymással, nővérek vagy unokatestvérek voltak.

A rendőrség elvitte a két nőt. Az eset miatt a járat indulását 40 perccel el kellett halasztani, részben azért, mert az utasok feladott poggyászát le kellett venni a gépről.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.