idezojelek

Tüttő Kata kirúzsozva harcol a budapestiekért

Botrány botrány hátán.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Balogh Zoltán

Az elmúlt napok megdöbbentő hírei a Városháza-botrányról szólnak, egyre több részlet kerül napvilágra. Fogy a levegő Karácsony Gergely főpolgármester körül, ez vitathatatlan. 

 Tóth Erik szerint saját baloldali szövetségesei próbálhatják meg idő előtt kitessékelni Karácsony Gergelyt a főpolgármesteri pozíciójából. Az Alapjogokért Központ vezető elemzője a Mediaworks Hírcentrumának arról is beszélt, hogy Karácsony hivatali ideje alatt olyan mértékűre nőtt a káosz a főváros vezetésében, hogy azt már maga Budapest első embere sem látja át.

Eközben a főpolgármester helyettese, Tüttő Kata, sminket reklámoz az interneten.

Tüttő, aki korábban azzal került be a hírekbe, hogy görögországi nyaralásán egy luxus, tengeri lovagláson vett részt és csábosan kilovagolt a habok közül, most ismét bizonyította, hogy mennyire is érdeklik őt a Városházán történtek.

Karácsony Gergely egyik helyettese ezúttal rúzsokat ajánl az emberek figyelmébe, amely ugyan nem szünteti meg a dugókat, nem kezeli az egyre aggasztóbb hajléktalankérdést és nem teszi élhetőbbé a fővárost, de legalább valószínűleg megéri a főpolgármester-helyettes asszonynak.

„Őszök MAC rúzsajánlója Kata segítségével” – olvasható egy helyi vállalkozás Facebook-bejegyzésében, amelyhez Tüttő Kata képeit mellékelték, aki feltételezhetően a cég termékeivel van kirúzsozva – számolt be az esetről a Mandiner.

Gondoljunk csak bele, mi lett volna, ha mondjuk Tarlós István főpolgármestersége idején történt volna ilyesmi! Az ellenzéki sajtó ízekre szedte volna a főpolgármestert és a helyettesét is. Most azonban hallgat az egyébként minden visszásságra kihegyezett független-objektív média.

Ami a Városházán folyik azóta, hogy Karácsony és az őt mozgató gyurcsányista háttéremberek átvették a hatalmat, az több mint vérlázító. Bár lehet, hogy mi tévedünk, és minden eset csak a véletlenek csúfos összjátéka, és például Tüttő Kata is csupán úgy döntött, hogy ezentúl kirúzsozva akar a budapestiek problémái, gondjai ellen harcolni.

De sokkal inkább arról van szó, hogy ezek gyakorlatilag hülyének néznek mindenkit.

Eddig és ne tovább! 

Borítókép: Tüttő Kata, a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes az új összetételű Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 5-én.  (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.