időjárás 1°C Vilma 2021. December 5.
logo

Tüttő Kata kirúzsozva harcol a budapestiekért

Csépányi Balázs
2021.11.12. 09:48 2021.11.13. 16:07
Tüttő Kata kirúzsozva harcol a budapestiekért

Botrány botrány hátán.

Az elmúlt napok megdöbbentő hírei a Városháza-botrányról szólnak, egyre több részlet kerül napvilágra. Fogy a levegő Karácsony Gergely főpolgármester körül, ez vitathatatlan. 

 Tóth Erik szerint saját baloldali szövetségesei próbálhatják meg idő előtt kitessékelni Karácsony Gergelyt a főpolgármesteri pozíciójából. Az Alapjogokért Központ vezető elemzője a Mediaworks Hírcentrumának arról is beszélt, hogy Karácsony hivatali ideje alatt olyan mértékűre nőtt a káosz a főváros vezetésében, hogy azt már maga Budapest első embere sem látja át.

Eközben a főpolgármester helyettese, Tüttő Kata, sminket reklámoz az interneten.

Tüttő, aki korábban azzal került be a hírekbe, hogy görögországi nyaralásán egy luxus, tengeri lovagláson vett részt és csábosan kilovagolt a habok közül, most ismét bizonyította, hogy mennyire is érdeklik őt a Városházán történtek.

Karácsony Gergely egyik helyettese ezúttal rúzsokat ajánl az emberek figyelmébe, amely ugyan nem szünteti meg a dugókat, nem kezeli az egyre aggasztóbb hajléktalankérdést és nem teszi élhetőbbé a fővárost, de legalább valószínűleg megéri a főpolgármester-helyettes asszonynak.

„Őszök MAC rúzsajánlója Kata segítségével” – olvasható egy helyi vállalkozás Facebook-bejegyzésében, amelyhez Tüttő Kata képeit mellékelték, aki feltételezhetően a cég termékeivel van kirúzsozva – számolt be az esetről a Mandiner.

Gondoljunk csak bele, mi lett volna, ha mondjuk Tarlós István főpolgármestersége idején történt volna ilyesmi! Az ellenzéki sajtó ízekre szedte volna a főpolgármestert és a helyettesét is. Most azonban hallgat az egyébként minden visszásságra kihegyezett független-objektív média.

Ami a Városházán folyik azóta, hogy Karácsony és az őt mozgató gyurcsányista háttéremberek átvették a hatalmat, az több mint vérlázító. Bár lehet, hogy mi tévedünk, és minden eset csak a véletlenek csúfos összjátéka, és például Tüttő Kata is csupán úgy döntött, hogy ezentúl kirúzsozva akar a budapestiek problémái, gondjai ellen harcolni.

De sokkal inkább arról van szó, hogy ezek gyakorlatilag hülyének néznek mindenkit.

Eddig és ne tovább! 

Borítókép: Tüttő Kata, a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes az új összetételű Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 5-én.  (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!