idezojelek

Tóta W. az ukrán menekülteken segítő magyarokat is arcon köpte

Ismét hallatott magáról a véresszájú publicista.

Teveli Zoltán avatarja
Teveli Zoltán
Cikk kép: undefined

Ismét hallatott magáról a véresszájú publicista, Tóta W. Árpád, aki arra reagált, hogy az ukrán elnök – brüsszeli támogatással – azt javasolta: robbantsák fel a Barátság kőolajvezetéket, ezzel téve tönkre a magyar ipart.

Tóta W. szerint ha ezt meglépné Volodomir Zelenszkij, akkor nemhogy igaza lenne az ukránoknak, hanem egyenesen meg is érdemelnénk mi mindezt. Mármint mi, magyarok.

„Ha ukrán lennék, már aláaknáztam volna azt a nyomorult csövet. Megérdemeljük. De nem ukrán vagyok, hanem magyar, tehát remélem erősen, hogy ez az utolsó figyelmeztetés hatni fog” – fogalmazott a hvg.hu/360 portálon Tóta W. Árpád.

Bár ismerjük már a stílusát, mégis nehéz újra és újra szembesülni Tóta W. kirívóan ízléstelen betűvetésével, aki nem állt meg a fenti mondatnál, Kovács Zoltánt is otromba módon megtámadta. (Mint emlékezetes, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár azt kérdezte a Twitteren: hogyan lehetséges, hogy Ukrajna egy NATO-ország ellen sző terveket.)

„Legegyszerűbb lenne rárobbantani Kovács Zolikára a Barátság vezetéket, és így verni a fejébe a tényeket, de a mi fegyverünk az édes anyanyelv” – írta le a maga primitív stílusában a baloldali sztárújságíró.

Ezek a sorok még akkor is undorítóak, ha „megszoktuk” már mindezt a balos provokátortól. De vállalhatatlan kellene hogy legyen az azt megjelentető portál számára is.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csakhogy Tóta nem állt meg itt. Figyeljünk csak:

„Kedves olvasó, kedves Zolika! Nektek is megfordulna a fejetekben, hogy itt ez az ormótlan bunkó, aki minden lélegzetvételével ártani próbál nekünk az élethalálharcunk közepette, és mi még egy gombostűvel se szúrtunk vissza, pedig ez csak az erőből ért” – idézte Tóta sorait a Mandiner.

Ez így már nemcsak sértő, hanem nyílegyenesen szembemegy a valósággal.

Ha Tóta azt mondja, hogy csak ártani próbálunk az ukránoknak, azzal arcon köpi azt az erőfeszítést, amellyel Magyarország több mint egy éve igyekszik segíteni az Ukrajnából érkező menekülteken, azzal arcon köpi a megannyi önkéntest, mindenkit, aki bármilyen felajánlással hozzájárult a bajbajutottak megsegítéséhez.

Lehet, hogy Tóta gyűlöli a határon túli magyarokat (is), de letagadni azt („mi még egy gombostűvel se szúrtunk vissza”), hogy az utóbbi években mennyi atrocitás, vegzálás, hátrányos megkülönböztetés éri a kárpátaljai magyarságot, az még Tóta W. Árpádtól is sok. 

Mint ahogy sok már belőle és a visszataszító stílusából is. Már nagyon régóta.

Borítókép: Tóta W. Árpád (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.