idezojelek

Havas nagyon durván anyázta a fradistákat

Ennek az embernek semmi sem szent?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Havas Henrikről pontosan tudjuk, hogy Újpest-szurkoló. Azt is tudjuk róla, hogy ő bizony mindenhez is ért. Nagyképű, pökhendi, fellengzős stílusával még a baloldali, liberális megmondóemberek sorából is kilóg, lefelé. Ezt számtalanszor bizonyította. 

A közelmúltban például a magát rendszerint focirajongóként említő Havas Szoboszlait fitymálta le, természetesen összekötötte a dolgot egy jó kis kormánypártipolitikus-kritikával, ugyanis nagyon szúrta a szemét, hogy Nacsa Lőrinc örülni mert Dominik sikerének. Majd a ballib kötelezettségének is eleget tett, mert megvédte Kőszeg Ferenc pedofíliát mentegető kijelentéseit. Most pedig ismét kibukott belőle a magaskultúra. Ezúttal az általa gyűlölt Ferencvárost és a zöld-fehér csapat szurkolóit támadta meg minősíthetetlen stílusban a csapat edzőváltása kapcsán. 

Néhány magvas gondolat a posztjából:

„ Általam mélyen nem tisztelt Fradi-szurkolók! Azt hiszem, életemben először szólok hozzá egy Fradi belügyhöz. Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy Máté Csaba helyett egy szerb edzőt szerződtetett a Fradi. (...) Egyszerűen nem értem, mit művel ez a Kubatov elvtárs meg az Orosz Pali nevű bohóc. (...) 

Tanár úr figyelmét bizonyára elkerülte, vagy szimplán a sárga irigység beszélt belőle, hogy ez a két ember, akit említ, Kubatov Gábor és Orosz Pál a Ferencváros történetének legsikeresebb időszakát hozta el. Ugyanis a Fradi zsinórban ötször nyerte meg a magyar bajnokságot és zsinórban ötször jutott be valamilyen nemzetközi kupa csoportkörébe. Tehát mégsem végzik olyan nagyon rosszul a munkájukat. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arról nem is beszélve, hogy amikor posztjában a kedvenc csapatát fényezte, arról nem tett említést, hogy az a múltbéli sikeres időszaka a lila-fehéreknek Újpesti Dózsaként valósult meg, a kommunista belügy csapataként. Ennyit a szegény, hátrányos helyzetű, sanyargatott Újpestről. Ezt érdemes tisztázni, amikor kontextusba helyezzük a Havas posztjában leírtakat.

De a Tanár úr nem állt meg itt, a Fradi-szurkolókba is beleszállt, méghozzá nem is akárhogy:

„A fekete seregnek üzenem: nem csak maguk bunkók, de a szüleik is!"

Ez tényleg mindennek a legalja, ez lenne a baloldali értelmiség diszkrét bája? Fradi-szurkolóként, személy szerint kikérem magamnak ezt az alpári, kocsmai stílust! El a kezekkel a szüleinktől!

Eddig, és ne tovább!

Borítókép: Havas Henrik újságíró a Kerekasztal a Részvételi Demokráciáért Egyesület (Kard) fórumán, a budapesti Selyemgombolyító Rendezvényházban 2015. október 3-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.