idezojelek

Szabó Tímea arcára is ráfagyhatott a mosoly Pankotai Lili kirohanása után

Vajon mit szól most a képviselő asszony?

Teveli Zoltán avatarja
Teveli Zoltán
Cikk kép: undefined

A szeptember elsejére a Kossuth térre szervezett „Országos Tanévnyitó” elnevezésű demonstráción az ellenzéki tüntetések megszokott szereplője, Pankotai Lili is ellátogatott.

Ha már ott volt, nyilatkozott is, aminek nem biztos, hogy mindenki örülni fog a baloldalon. 

„Amikor az ellenzék is Fidesz által kitartott bábu. Az ellenzék 75 százaléka. A másik 25 százaléka pedig bal...sz, akkor elég nehéz bármit is csinálni. Le kell lépnünk arról az útról, amit a felnőttek elkezdtek” – mondta el a Index videójában, amelyet a Mandiner szemlézett.

Nem túl hízelgő ez a Pankotai-szösszenet azon ellenzékiek számára, akik korábbi trágár megnyilvánulásai után hozsannázták az önjelölt ifjú forradalmárlányt.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdemes felidézni Szabó Tímea egy korábbi lelkendezését, aki amiatt volt akkor boldog, hogy Pankotai Lili bejelentette: az óbudai Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban folytatja majd a tanulmányait

Üdv Óbudán, Lili! Örülök, hogy Pankotai Lili az óbudai Alternatív Közgazdasági Gimnáziumot választotta! Nem csak az iskola, az egész III. kerület nagy szeretettel fogad, Lili! Érezd otthon magad nálunk! Óbuda szereti a szókimondó embereket.

Vajon mit szól most Szabó Tímea, még mindig annyira tetszik neki Pankotai szókimondása, miután kiderült, hogy vagy a Fidesz által kitartott bábunak, vagy egy másik nem túl hízelgő valaminek tartja a képviselő asszonyt?

Borítókép: Szabó Tímea a parlamentben (Forrás: MTI/Kovács Tamás)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.