idezojelek

Szabó Tímea hatalmas pofonba szaladt bele

Ezt hívják KO-nak.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Szabó Tímea, a Párbeszéd–Zöldek frakcióvezetője a kormányfő múlt heti kínai látogatása kapcsán szólalt fel az Országgyűlésben. Tette mindezt a tőle már megszokott, szofisztikált, kedves, elegáns és megnyerő modorában. Erre a fröcsögő kirohanásra Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára zseniális riposztban válaszolt, amivel gyakorlatilag megsemmisítette Szabó Tímeát és a se füle, se farka felszólalását:

– Ön egy olyan pártot képvisel, amely még a baloldali felmérések szerint sem rendelkezik egyetlen szavazóval sem. Akkor honnan tudhatják, hogy mi a magyar érdek, ha nem támogatja önöket senki? Ha a magyarok nem támogatják önöket, akkor kik támogatják önöket, és honnan jön a pénz? Miért képviselnek háborúpárti álláspontot?

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdemes megnézni, ahogy a toleráns Szabó Tímea és a mögötte ülő, szintén megnyerő modorú Szabó Rebeka tiszteletlenül végigüvöltözi Menczer tűpontos válaszát:

Nincs ezzel baj, sőt kimondottan jó, hiszen ezzel a stílussal kizárólag elriasztani lehet szavazókat nem megnyerni. Úgyhogy csak így tovább képviselőasszony, csak így tovább Párbeszéd–Zöldek!

 

Borítókép: Ez a baloldali tolerancia. Menczer Tamás beszél az Országgyűlésben, a háttérben a Párbeszéd–Zöldek két képviselője, Szabó Tímea és Szabó Rebeka tiszteletlenül belekiabál a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárának válaszába (Forrás: Hír TV képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.