idezojelek

Veiszer Alindánál mértek hatalmas ütést az ellenzékre

Nem várt fordulat.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Veiszer Alindánál fölöttébb érdekes emberek fordulnak meg. Legutóbb a Sickratmanként is ismert Paizs Miklós, baloldali művész volt a meghívott, aki úgy fogalmazott a műsorban, hogy fű nélkül nem lenne művészete, nem tud büszke lenni a magyar Nobel-díjasokra vagy az Aranycsapatra, és ami rossz most a földön, azt mind a férfiak csinálják. Magasröptű, libsi szöveg. Mindenesetre az interjú kapcsán összegyűjtöttünk néhány különleges baloldali performanszot, illetve felidéztünk néhány komolyabb botrányt az elmúlt évekből.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ismert baloldali műsorvezető műsorának ezúttal Bíró András volt a vendége. A 98 éves újságíró és emberi jogi aktivista, aki az interjúban beszélt az életéről, pályafutásáról, majd természetesen a mai politikai élet is szóba került. Bíró kendőzetlenül a következőket mondta:

„Én nem gyűlölöm Orbánt, nem érdemli meg, hogy én gyűlöljem. Egy olyan ellenzéket látok, amelynek ötlete sincsen, hogy mit csináljon. Ha Orbán azt mondja, hogy A, akkor azt mondják, hogy B. Ebből áll a magyar politika.”

Nem semmi! Reméljük, a korábbi vérbalos szereplő, Paizs Miklós is nézte ezt az epizódot és okult belőle. Hiszen, ha egy ismert baloldali aktivista ilyen lesújtó véleménnyel van az ellenzékről, az nem jelent sok jót a baloldali vándorcirkusz számára. Ha már a sajátjaik is ezt gondolják róluk, akkor bizony hatalmas lehet a kilátástalanság. 

Van még kérdés?

Borítókép: Veiszer Alinda műsorvezető (Fotó: Képernyőkép – YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.