időjárás -4°C Barbara , Borbála 2023. december 4.
logo

Veiszer Alindánál mértek hatalmas ütést az ellenzékre

Csépányi Balázs
2023.11.11. 10:52 2023.11.14. 21:36
Veiszer Alindánál mértek hatalmas ütést az ellenzékre

Nem várt fordulat.

Veiszer Alindánál fölöttébb érdekes emberek fordulnak meg. Legutóbb a Sickratmanként is ismert Paizs Miklós, baloldali művész volt a meghívott, aki úgy fogalmazott a műsorban, hogy fű nélkül nem lenne művészete, nem tud büszke lenni a magyar Nobel-díjasokra vagy az Aranycsapatra, és ami rossz most a földön, azt mind a férfiak csinálják. Magasröptű, libsi szöveg. Mindenesetre az interjú kapcsán összegyűjtöttünk néhány különleges baloldali performanszot, illetve felidéztünk néhány komolyabb botrányt az elmúlt évekből.

Az ismert baloldali műsorvezető műsorának ezúttal Bíró András volt a vendége. A 98 éves újságíró és emberi jogi aktivista, aki az interjúban beszélt az életéről, pályafutásáról, majd természetesen a mai politikai élet is szóba került. Bíró kendőzetlenül a következőket mondta:

„Én nem gyűlölöm Orbánt, nem érdemli meg, hogy én gyűlöljem. Egy olyan ellenzéket látok, amelynek ötlete sincsen, hogy mit csináljon. Ha Orbán azt mondja, hogy A, akkor azt mondják, hogy B. Ebből áll a magyar politika.”

Nem semmi! Reméljük, a korábbi vérbalos szereplő, Paizs Miklós is nézte ezt az epizódot és okult belőle. Hiszen, ha egy ismert baloldali aktivista ilyen lesújtó véleménnyel van az ellenzékről, az nem jelent sok jót a baloldali vándorcirkusz számára. Ha már a sajátjaik is ezt gondolják róluk, akkor bizony hatalmas lehet a kilátástalanság. 

Van még kérdés?

Borítókép: Veiszer Alinda műsorvezető (Fotó: Képernyőkép – YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.