Ellenzéki politikai burleszk koronavírus-járvány idején

A hét hazafutása.

2020. 05. 24. 8:59
null

A hét hazafutása.

Felhévizy Félix ilyen jót régen nevetett, mint ezen a héten. A magyar közélet, az ellenzéki politikusaink jóvoltából már eddig is felülmúlta az egykori Sas-kabarék színvonalát. A hírlapíró felidézte Kunhalmi elhíresült csatáját az ajtóval, Hadházy szertorna gyakorlatait, na és persze Vadai Ágnes megjátszott siránkozását, de végül arra jutott, hogy Gurmai Zita eheti megdöbbentő futása a Hír Tv riportere elől túltett minden eddigi ellenzéki burleszken.

Nem véletlen, hogy számos mémet gyártottak belőle a modernkori internetes népművészet mesterei. A Hír Tv riportereinek kérdéseire eddig sem nagyon szerettek válaszolgatni az ellenzéki politikusok, mert rendre számukra kellemetlen témákat feszegettek a kollégák, de ilyen menekülésre, amit a szocik nagyasszonya Gurmai Zita produkált, eddig nem volt példa.

A koronavírus-járvány vélhetően, szép lassan lecseng, megnyertük az első csatát a kór ellen. Ez a siker mindannyiunké. Hiszen mindenki küzdött, hozzátette a magáét. Egyedül az ellenzékünk maradt adós a segítségnyújtással, sőt inkább gátolta a küzdelmet, ahol tudott keresztbe tett a kormánynak.

Gurmai Zita talán ezen kívánt változtatni a mostani nagyjelenetével, mert ha segíteni nem is tellett az ellenzék erejéből, legalább jól kinevethettük ismét őket – mosolygott a bajsza alatt Felhévizy, majd néhány klikkeléssel újabb ismerőseinek osztotta meg a hét „hazafutásának” szánalmas képsorait.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.