Szalai Ádám megsérült, megműtik a térdét

Megsérült a térde Szalai Ádámnak, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának.

Forrás: MTI2021. 09. 20. 12:37
SZALAI Ádám; Abiama, Dickson; Bauer, Maximilian
Mainz, 2021. augusztus 28. Szalai Ádám, a Mainz (k), valamint Dickson Abiama (b) és Maximilian Bauer a Greuther Fürth játékosai a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. augusztus 28-i mérkõzésén Mainzban. MTI/AP/DPA/Sebastian Gollnow Fotó: Sebastian Gollnow
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német élvonalbeli FSV Mainz 05 honlapja szerint a középcsatár bal térdében a porcgyűrű (meniszkusz) sérült meg, de a probléma súlyosságára és a kihagyás várható időtartamára csak kedden derül fény, amikor artroszkópos eljárással megvizsgálják a testrészt.

A 33 éves Szalai kezdő volt szombaton az SC Freiburg ellen gól nélküli döntetlenre végződött bajnoki meccsen, de a 32. percben megsérült, ezért a szünetben lecserélték.

A borítóképen: (középen) a Mainz mezében. Fotós: MTI/AP/DPA/Sebastian Gollnow.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.