Akadt egy kis gond Cristiano Ronaldo karácsonyi fotójával

Cristiano Ronaldo piros pizsamában, családi körben, idilli fotóval kívánt boldog karácsonyt a hivatalos Instagram-oldalán összegyűlt 382 millió követőjének. A szemfüles hozzászólók hamar kiszúrták a különleges ajándékot a képen.

Magyar Nemzet
2021. 12. 27. 19:36
Champions League - Group F - BSC Young Boys v Manchester United
Soccer Football - Champions League - Group F - BSC Young Boys v Manchester United - Stadion Wankdorf, Bern, Switzerland- September 14, 2021 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts after being tackled by BSC Young Boys' Mohamed Ali Camara REUTERS/Arnd Wiegmann - UP1EH9E1E8D6H Fotó: REUTERS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az már csak természetes, hogy a fotón látható gyermekeken a Manchester United idénybeli hazai és idegenbeli meze is látható, az viszont meglepetést keltett, ami a fa alatt sorakozó ajándékcsomagok között látható. Az előtérben egy zöld ajándéktáskát kell keresnünk, amely bizony nem a Vörös Ördögök, hanem a portugál Sporting hivatalos boltjából származhat. A fotót egyébként több mint 15 millióan kedvelték, köztük a magyar sztárúszó, Hosszú Katinka is.

Ronaldo a lisszaboni klubban kezdte a pályafutását, 2003-ban mindössze 18 évesen a Sportingból szerződött először az Old Traffordra, ahol aztán megindult a világhírnév felé vezető úton. Annak idején 31 meccsen öt gólt és hat gólpasszt ért el a portugál csapatban, de egyáltalán nem kizárt, hogy lesz ennek még folytatása.

A 36 éves klasszis édesanyja, Dolores, aki természetesen szerepel a karácsonyi fotón is, nemrég elárulta, megmondta a fiának, hogy a halála előtt még szeretné látni őt újra a Sporting mezében futballozni. Az édesanya korábban Ronaldo Manchester Unitedbe való visszatérését is előrevetítette, érdemes tehát komolyan venni a vágyait.

A lelkes Sporting-szurkolók már azt találgatják, hogy a titokzatos zöld táska egy mezt rejthet, amelyet a mama ajándékozott Cristianónak, ezzel is kifejezve az óhaját. Dolores egyébként azt is mondta, hogy ha Ronaldo nem tér vissza a Sportingba, akkor az unokája, Cristiano Jr. teljesítheti be az álmát, akit 11 évesen szerinte jobb, mint amilyen az ötszörös aranylabdás volt ugyanennyi idősen.

Érdemes megjegyezni, hogy Ronaldo szerződése 2023 nyaráig szól a Manchester Uniteddel, annak lejártakor már 38 esztendős lesz. Ismerve azonban az elhivatottságát, a kora biztosan nem lehet akadálya a nagy hazatérésnek.

Borítókép: Cristiano Ronaldo a Manchester United mezében (Fotó: Reuters/Ali Camara)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.