Djokovics leverten, egykedvűen érkezett meg Belgrádba + videó

Hétfőn a kora délutáni órákban hazaérkezett Belgrádba Novak Djokovics. A Nikola Tesla Repülőtéren mintegy ezer rajongó várta a teniszezőt.

Magyar Nemzet
2022. 01. 17. 17:53
Srdan és Dijana Djokovics, a teniszsztár szülei megszólították a nyilvánosságot Fotó: AFP/ANDREJ ISAKOVIC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felvételen először a szerb teniszezőre várakozó rajongók szólalnak meg – az ausztrál intézkedést kárhoztatva, hasonló hangnemben, mint korábban Alekszandar Vucsics szerb elnök, valamint több szerb teniszező , köztük a felett diadalmaskodott Lajovics –, majd a végén láthatjuk magát Djokovicsot is, amint meglehetősen leverten és egykedvűen battyog a repülőről az épületbe. A világelső a várakozásoknak megfelelően nem adott interjút, nem kommentálta az ausztrál hatóságok döntését.

A játékos pályafutása friss hírként újabb akadályba ütközhet. Vasárnap Franciaországban is járványügyi szigorítások léptek életbe, oltás nélkül Djokovics könnyen a Roland Garrosról is lemaradhat – nyilatkozta Roxana Maracineanu francia sportminiszter, aki pedig másfél hete még azt mondta, a szerb játékos oltás nélkül is indulhat a francia nyílt teniszbajnokságon.

Scott Morrison ausztrál miniszterelnök immár mossa kezeit, arról beszélt, Ausztrália nem feltétlenül ragaszkodik a hároméves kitiltáshoz, Djokovics akár már jövőre visszatérhet az országba.

Már amennyiben e megaláztatás után valaha is lesz ehhez kedve. Sőt abban sem lehetünk biztosak, hogy Djokovics egyáltalán akarja-e folytatni a karrierjét.

Borítókép: A szerb rajongók tűzön-vízen át kitartanak kedvencük mellett (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.